Krk Island Trail 2019

IZNOS I UPLATA PARTICIPACIJE/ČLANARINE

 

Startnina za sve kategorije: 170kn

 

Model uplate: Uplaćuje se 70kn depozita na račun (do 02.10.) + 100kn nadoplate u gotovini prilikom podizanja startnih brojeva. Molimo sudionike da ne uplaćuju cijeli iznos već samo 70kn depozita!

 

Rok za uplatu depozita je 02.10.2019. Natjecatelji koji ne uplate depozit do ovog datuma ne ne dobijaju majicu i startni broj (evidencijski karton umjesto broja).

 

Račun za uplatu depozita biti će objavljen 15.09.!

 

Inozemni natjecatelji plaćaju članarinu/participaciju na dan utrke u gotovini.  Puni startni paket dobvaju ako su se prijavili on-line do 02.10.!

 

Djeca, maloljetnici i osobe 60+ plaćaju samo depozit od 70 kn (bez nadoplate). Djeca do 12 godina ne dobivaju majice (ne postoje majice dječijih veličina) već će dobiti buff, a ukoliko su prijavljena on-line do 02.10. Djeca do 12 godina mogu natjecati isključivo u Light kategoriji uz pratnju roditelja ili starije osobe!

 

Naknadne prijave: Natjecatelji koji ne uplate depozit do 02.10.(bez obzira da li su se do tada prijavili on-line) i inozemni natjecatelji koji nisu prijavljeni on-line zaključno sa 02.10. neće dobiti majicu i službeni startni broj (umjesto istog evidencijski karton) te plaćaju 150 kn članarine/particupacije na registracijama za utrku.

 

Ostale važne napomene oko uplata i prijava

Povrat depozita: Nakon 02.10. nema povrata depozita startnine.

Povrat startnine nakon registracije: Nakon regiatracije i preuzimanja startnog broje i paketa nema povrata startnine.

Odustajanje natjecatelja koji su platili depozit: Natjecatelji koji odustanu od utrke posliej 02.10., a koji su uplatili depozit od 70kn, mogu pokupiti svoj startni paket i to isključivo na prijavama dan prije ili na dan utrke (ili to može učiniti netko u njihovo ime) ili sdtartninu mogu prebaciti na drugu osobu.

Odgađanje utrke: U slučaju odgađanja utrke na nedjelju, 02.10.ili sljedeći vikend, a zbog eventualnih loših vremenskih uvjeta ili drugih nemogućnosti, nema povrata depozita.

Otkazivanje utrke: U slučaju otkazivanja utrke zbog loših vremenskih uvjeta ili drugih nemogućnosti, nema povrata depozita, no sudionici mogu uzeti svoj startni paket.

Valjanost prijave za natjecatelji iz HR: Prijava je valjana ukoliko se sudionik 1.) prijavio do 02.10.on-line i 2.) uplatio depozit od 70kn do 02.10. Ukoliko sudionik ne zadovolji oba dva zahtjeva, neće dobiti majicu/startni broj, te ima status sudionika "naknadne prijave". 

Valjanost prijave za inozemne natjecatelje: Prijava je valjana ukoliko je sudionik prijavljen do 02.10.Svi prijavljeni poslije ovog datuma neće dobiti majicu/startni broje.

Regulacija članstva/članarine: Uplatom članarine/participacije natjecatelji postaju članovi Kluba pustolovnih sportova Multisport, a uplaćeni depozit i startnina pokrivaju članarinu KPS Multisporta za mjesec listopad / 2019.

....................................................................................


SUDJELOVANJE UKLJUČUJE SLJEDEĆE:   
- Organizaciju utrke
- Sudjelovanje na utrci
- Osiguranje GSS-a i liječnička služba
- Zemljovid / vodič za utrku

- Majica (za one koji su uplatili depozit do 02.10.)
- Obrok na cilju (za one koji su uplatili depozit do 02.10.)
- Startni broj  (za one koji su uplatili depozit do 02.10., a za naknadne prijave evidencijski karton)
- Okrijepna stanica za Challenger (2) i Active kategoriju (1)
- Medalje za ženske i muške pobjednike u svim kategorijama
- Paketi sponzora za pobjednike

- Finišerske medalje (za one koji su uplatili depozit do 02.10.)

- Finišerski "stickersi"