Naturel Zrmanja Trail 2024

IZNOS I UPLATA PARTICIPACIJE/ČLANARINE

 

Startnina za sve kategorije:  30€ (20€ uplate depozita na račun organizatora + 10€ u gotovini na registracijama 7.9.)

Uplata depozita: Uplaćeni depozit u iznosu od 20€ (a kao i on-line prijava) mora biti vidljiv na računu organizatora najkasnije do petka, 30.8. do 10:00h. Uplatom depozita sudionici u svojem startnom paketu osiguravaju majicu, obrok, finišersku meradlju i originalni startni broj.

 

Djeca, maloljetnici (2007 i mlađi) i osobe 60+(1964 i stariji) plaćaju samo depozit od 20€  (bez nadoplate). NAPOMENA: Ova odredba odnosi se samo na državljanje RH! Djeca do 12 godina mogu se natjecati isključivo u Light kategoriji uz pratnju roditelja ili starije osobe! 

 

Naknadne i zakašnjele uplate ili prijave: Sudionici koji ne budu evidentirani po uplatama depozita i ne budu prijavljeni on-line do 30.8. do 10:00h ne dobivaju majicu, obrok, finišersku medalju i startni broj (dobivaju zamjenski umjesto originalnog) te plaćaju startninu u iznosu od 20€ na registracijama 7.9. Molimo da pripremite točan iznos od 20€ (novčanice od 5€, 10€ ili 20€) prilikom uplate gotovine na registacijama. Kovanice ne primamo i ne vraća se ostatak!

 

Naknadne i zakašnjele uplate ili prijave: djeca, maloljetnici (2007 i mlađi) i osobe 60+(1964 i stariji) državljani RH: koji ne budu evidentirani po uplatama depozita i ne budu prijavljeni on-line do 30.8. do 10:00h ne dobivaju majicu, obrok, finišersku medalju i startni broj (dobivaju zamjenski umjesto originalnog) te plaćaju startninu u iznosu od 20€ na registracijama 7.9. Molimo da pripremite točan iznos od 20€ (novčanice od 5€, 10€ ili 20€) prilikom uplate gotovine na registacijama. Kovanice ne primamo i ne vraća se ostatak! 

 

Ostale važne napomene oko uplata i prijava

Prilikom nadoplate startnine od 10€ primamo samo papirnate novčanice od 10€ ili 5€ i molimo da imate pripremljen točan iznos. Ostatak se ne vraća, a kovanice se ne primaju. 

Povrat depozita: Nakon 30.8. poslije 10h se ne može zatražiti povrat depozita.

Povrat startnine nakon registracije na utrci: Nakon registracije i preuzimanja startnog broja i paketa nema povrata startnine.

Odustajanje natjecatelja koji su platili depozit: Natjecatelji koji odustanu od utrke nakon 30.8. poslije 10h, a koji su uplatili depozit od 20€, mogu pokupiti svoj startni paket i to isključivo na prijavama na dan utrke do kraja registracija/prijava (ili to može učiniti netko u njihovo ime) ili startninu mogu prebaciti na drugu osobu.

Odgađanje ili otkazivanje utrke: U slučaju odgađanja utrke na nedjelju, 8.9. ili za sljedeći vikend, a zbog eventualnih loših vremenskih uvjeta ili drugih nemogućnosti, nema povrata depozita no sudionici mogu pokupiti svoj startni paket na prijavama (ili to može učiniti netko u njihovo ime). 

Prijava je valjana ukoliko se sudionik:

1.) prijavio do 30.8.on-line do 10:00h

2.) uplatio depozit od 20€, a koji mora biti vidljiv na računu organizatora do 30.8 do 10:00h sa imenom sudionika. Ukoliko sudionik ne zadovolji oba dva uvjeta, neće dobiti majicu, obrok,  finišersku medalju (dobiva zamjenska umjesto) i startni broj (dobiva zamjenski umjesto), te ima status sudionika "naknadne prijave", no službeno se može natjecati i biti će u službenom poretku.

 

RAČUN ZA UPLATU DEPOZITA  (20€):

Klub pustolovnih sportova  Multisport / Draškovićeva 23 / 10000 Zagreb / Croatia
IBAN: HR3724840081107510763
SWIFT: RZBHHR2X

 

Regulacija članstva/članarine: Uplatom članarine/participacije natjecatelji postaju članovi Kluba pustolovnih sportova Multisport, a uplaćeni depozit i startnina pokrivaju članarinu KPS Multisporta za mjesec kolovoz/ 2024.

....................................................................................

 

"Što plaćamo i dobivamo za 30 startnine?"

SUDJELOVANJE/STARTNI PAKET UKLJUČUJE SLJEDEĆE:  

- Planiranje, istraživanje, projektiranje, čiščenje, označavanje i deoznačavanje svih trasa

- Službene osobe na trasi (skretničari, kontrolori/suci, osoblje na okrijepnim stanicama)

- Logistička potpora (terenska vozila, plovila)
- Osiguranje i dežurstvo GSS-a

- Zemljovid / vodič za utrku i dostupni GPS logovi

- Majica utrke

- Obrok na cilju poslije utrke

- Startni broj  
- Finišerska medalja

- Medalje za ženske i muške pobjednike u svim kategorijama
- Pobjednički paketi za prva 3 mjesta u kategorijama

- On-line prijava

- Službeno mjerenje vremena

- Prihvat i registracija sudionika na prijavama 

- Organizacija starta, cilja i proglašenja pobjednika (crveni tepih, postolje, banneri, flagoci, luk)

- Održavanje web stranice i informiranje putem iste te društvenih mreža i emailing lista

-  Troškovi puta i smještaja za organizacijski tim utrke

- Obrada uplata startnina

- Osiguravanje parkinga i WCa za sve sudionike

I naravno, ono najvažnije: nezaboravni doživljaj i iskustvo na ovoj egzotičnoj lokaciji rijeke Krupe i Zrmanje!