Life on Mars IV

IZNOS I UPLATA PARTICIPACIJE/ČLANARINE

 

Startnina za sve kategorije: 180kn (80kn uplate depozita na račun organizatora + 100kn u gotovini na registracijama 18. i 19.09.)

Uplata depozita: Depozit u iznosu od 80kn mora biti vidljiv na računu organizatora najkasnije do 10.09. do 12h. Uplatom depozita sudionici osiguravaju svoj startni paket.

Zakašnjele uplate: Sudionici koji ne budu evidentirani po uplatama depozita do datuma 10.09. ne dobivaju majicu, "finišersku medalju (dobivaju zamjenska umjesto originalne) i startni broj (dobivaju zamjenski umjesto originalnog). 

 

INOZEMNI NATJECATELJI: plaćaju članarinu/participaciju na dan utrke u gotovini! Startni paket dobivaju samo ako su se prijavili on-line do 10.09. do 12:00h!

 

Djeca, maloljetnici i osobe 60+ plaćaju samo depozit od 80 kn (bez nadoplate). Djeca do 12 godina - 2008 godište i mlađi -  ne dobivaju majice u startnom paketu (ne postoje majice dječjih veličina). Djeca do 12 godina mogu natjecati isključivo u Light kategoriji uz pratnju roditelja ili starije osobe!

 

UPLATNI RAČUN ZA UPLATU DEPOZITA od 80kn: 
Klub pustolovnih sportova  Multisport  / Draškovićeva 23 / 10000 Zagreb
IBAN: HR3724840081107510763
Poziv na broj: Nema poziva na broj. U model upisati "00" ili "99", a za model bilo što.
OBAVEZNO je napisati ime sudionika za koga se uplaćuje depozit!
Skupne uplate: Ukoliko uplaćujete za više sudionika, možete to učiniti jednom uplatnicom, no obavezno navedite imena za koga se uplaćuje!

Molimo da ne uplaćujete cijeli iznos već samo depozit od 80kn.

 

Naknadne prijave: Natjecatelji koji nisu evidentirani da su uplatili depozit od 80 kn do 10.09. do 12:00h (bez obzira da li su se do tada prijavili on-line) i inozemni natjecatelji koji nisu prijavljeni on-line zaključno sa 10.09. do 12:00h neće dobiti majicu, finišersku medalju (dobivaju zamjensku umjesto iste) i službeni startni broj (dobivaju zamjenski umjesto istog) te iznos od 180 kn participacije/članarine plaćaju na registracijama za utrku 18. ili 19.09. u Metajni.

 

Ostale važne napomene oko uplata i prijava

Povrat depozita: Nakon 10.09. se ne može zatražiti povrat depozita.

Povrat startnine nakon registracije: Nakon registracije i preuzimanja startnog broje i paketa nema povrata startnine.

Odustajanje natjecatelja koji su platili depozit: Natjecatelji koji odustanu od utrke poslije 10.09., a koji su uplatili depozit od 80kn, mogu pokupiti svoj startni paket i to isključivo na prijavama dan prije ili na dan utrke do kraja registracija/prijava (ili to može učiniti netko u njihovo ime) ili startninu mogu prebaciti na drugu osobu.

Odgađanje utrke: U slučaju odgađanja utrke na nedjelju, 10.09.ili sljedeći vikend, a zbog eventualnih loših vremenskih uvjeta ili drugih nemogućnosti, nema povrata depozita no sudionici mogu pokupiti svoj startni paket na prijavama (ili to može učiniti netko u njihovo ime). 

Otkazivanje utrke: U slučaju otkazivanja utrke zbog loših vremenskih uvjeta ili drugih nemogućnosti, nema povrata depozita, no sudionici mogu uzeti svoj startni paket.

Startni paket: U svim navedenim slučajevima može se pokupiti isključivo na registracijama za utrku 18. ili 19.09. te se isti ne šalje naknadno poštom.

Valjanost prijave za natjecatelji iz HR: Prijava je valjana ukoliko se sudionik 1.) prijavio do 10.09.on-line do 12:00h i 2.) uplatio depozit od 80kn, a koji mora biti vidljiv na računu organizatora do 10.09 sa imenom sudionika. Ukoliko sudionik ne zadovolji oba dva uvjeta, neće dobiti majicu, finišersku medalju (dobiva zamjenska umjesto) i startni broj (dobiva zamjenski umjesto), te ima status sudionika "naknadne prijave", no službeno se može natjecati i biti će u službenom poretku.

Valjanost prijave za inozemne natjecatelje: Prijava je valjana ukoliko je sudionik prijavljen do 10.09. do 12:00h. Svi prijavljeni poslije ovog datuma neće dobiti majicu, finišersku medalju (dobivaju zamjenska umjesto) i startni broj (dobivaju zamjesnki umjesto), te ima status sudionika "naknadne prijave", no službeno se može natjecati i biti će u službenom poretku.

Regulacija članstva/članarine: Uplatom članarine/participacije natjecatelji postaju članovi Kluba pustolovnih sportova Multisport, a uplaćeni depozit i startnina pokrivaju članarinu KPS Multisporta za mjesec kolovoz / 2020.

....................................................................................

 

SUDJELOVANJE UKLJUČUJE SLJEDEĆE STAVKE:   
- Tehnička organizaciju utrke i označavanje svih trasa
- Osiguranje GSS-a
- Zemljovid / vodič za utrku
- Obrok na cilju
- Startni broj / Evidencijski karton
- Finišerske medalje
- Okrijepu na cilju
- Life on Mars buff ili majica

- On-line prijava

- Službena evidencija prolaska i mjerenje ciljnog vremena 
- Foto i video materijali sa utrke
- Paketi sponzora za pobjednike
- Medalje i poklon paketi za ženske i muške pobjednike u svim kategorijama