Life on Mars V

IZNOS I UPLATA PARTICIPACIJE/ČLANARINE

 

Startnina za sve kategorije: 180kn (80kn uplate depozita na račun organizatora + 100kn u gotovini na registracijama 26.03.)

Uplata depozita: Depozit u iznosu od 80kn mora biti vidljiv na računu organizatora najkasnije do 21.03. do 10:00h. Uplatom depozita sudionici osiguravaju svoj startni paket.

Zakašnjele uplate: Sudionici koji ne budu evidentirani po uplatama depozita i on-line prijavljeni do datuma 21.03. do 10:00h ne dobivaju: majicu, "finišersku medalju (dobivaju "finišersku naljepnicu" umjesto) i startni broj (dobivaju zamjenski umjesto originalnog). 

 

Djeca, maloljetnici (2005 i mlađi) i osobe 60+(1962 i stariji) plaćaju samo depozit od 80 kn (bez nadoplate) NAPOMENA: Ovo se odnosi samo na natjecatelje iz RH!. Djeca do 12 godina - 2010. godište i mlađi -  ne dobivaju majice u startnom paketu (ne postoje majice dječjih veličina). Djeca do 12 godina mogu natjecati isključivo u Light kategoriji uz pratnju roditelja ili starije osobe!

 

 

Naknadne prijave: Natjecatelji koji nisu evidentirani da su uplatili depozit od 80 kn do 21.03. do 10:00h (bez obzira da li su se do tada prijavili on-line) i inozemni natjecatelji koji nisu prijavljeni on-line zaključno sa 21.03. do 10:00h neće dobiti: majicu, finišersku medalju (dobivaju "finišersku naljepnicu" umjesto) i službeni startni broj (dobivaju zamjenski umjesto istog) te iznos od 180 kn participacije/članarine plaćaju na registracijama za utrku 26.03. u Metajni.

 

INOZEMNI NATJECATELJI: plaćaju članarinu/participaciju na dan utrke u gotovini! Startni paket dobivaju samo ako su se prijavili on-line do 21.03. do 10:00h!

 

RAČUN ZA UPLATU: UPLATE SU ZATVORENE!

 

Poziv na broj: nema poziva na broj (staviti bilo koji broj da uplata prođe, a pošto se ista evidentira po imenu sudionika)

Opis: obavezno upisati ime/imena sudionika za kojeg se plaća depozit!

Skupne uplate: ukoliko je više sudionika zajedno, svi mogu uplatiti jednom transakcijom no obavezno navesti imena svih za koje se uplaćuje!

 

Ostale važne napomene oko uplata i prijava

Povrat depozita: Nakon 18.03. se ne može zatražiti povrat depozita.

Povrat startnine nakon registracije: Nakon registracije i preuzimanja startnog broje i paketa nema povrata startnine.

Odustajanje natjecatelja koji su platili depozit: Natjecatelji koji odustanu od utrke nakon 18.03., a koji su uplatili depozit od 80kn, mogu pokupiti svoj startni paket i to isključivo na prijavama dan prije ili na dan utrke do kraja registracija/prijava (ili to može učiniti netko u njihovo ime) ili startninu mogu prebaciti na drugu osobu.

Odgađanje utrke: U slučaju odgađanja utrke na nedjelju, 27.03. ili sljedeći vikend, a zbog eventualnih loših vremenskih uvjeta ili drugih nemogućnosti, nema povrata depozita no sudionici mogu pokupiti svoj startni paket na prijavama (ili to može učiniti netko u njihovo ime). 

Otkazivanje utrke: U slučaju otkazivanja utrke zbog loših vremenskih uvjeta ili drugih nemogućnosti, nema povrata depozita, no sudionici mogu uzeti svoj startni paket na prijavama.

Startni paket: U svim navedenim slučajevima može se pokupiti isključivo na registracijama za utrku 26.03. te se isti ne šalje naknadno poštom.

Valjanost prijave za natjecatelji iz HR: Prijava je valjana ukoliko se sudionik 1.) prijavio do 21.03.on-line do 10:00h i 2.) uplatio depozit od 80kn, a koji mora biti vidljiv na računu organizatora do 21.03. do 10:00h sa imenom sudionika. Ukoliko sudionik ne zadovolji oba dva uvjeta, neće dobiti: majicu, finišersku medalju (dobiva "finišersku naljepnicu" umjesto) i startni broj (dobiva zamjenski umjesto), te ima status sudionika "naknadne prijave", no službeno se može natjecati i biti će u službenom poretku.

Valjanost prijave za inozemne natjecatelje: Prijava je valjana ukoliko je sudionik prijavljen do 21.03. do 10:00h. Svi prijavljeni poslije ovog datuma neće dobiti: majicu, finišersku medalju (dobivaju "finišersku naljepnicu" umjesto) i startni broj (dobivaju zamjesnki umjesto), te ima status sudionika "naknadne prijave", no službeno se može natjecati i biti će u službenom poretku.

Regulacija članstva/članarine: Uplatom članarine/participacije natjecatelji postaju članovi Kluba pustolovnih sportova Multisport, a uplaćeni depozit i startnina pokrivaju članarinu KPS Multisporta za mjesec veljača / 2022.

......................................................................................

 

"Što plaćamo i dobivamo za 180kn startnine?"

SUDJELOVANJE/STARTNI PAKET UKLJUČUJE SLJEDEĆE:  

- Planiranje, istraživanje, projektiranje, čiščenje, označavanje i deoznačavanje svih trasa

- Službene osobe na trasi (skretničari, kontrolori/suci, osoblje na okrijepnim stanicama)

- Logistička potpora (terenska vozila, plovila)
- Osiguranje i dežurstvo GSS-a

- Liječnička služba
- Zemljovid / vodič za utrku i dostupni GPS logovi

- Majica utrke

- Obork na cilju poslije utrke

- Startni broj  
- Finišerska medalja

- Medalje za ženske i muške pobjednike u svim kategorijama
- Pobjednički paketi za prva 3 mjesta u kategorijama

- On-line prijava

- Službeno mjerenje vremena

- Zabavni dio (DJ ili koncert)

- Fotofrafiranje utrke i video materijali

- Prihvat i registracija sudionika na prijavama 

- Organizacija starta, cilja i proglašenja pobjednika (crveni tepih, postolje, banneri, flagoci, luk)

- Održavanje web stranice i informiranje putem iste te društvenih mreža i emailing lista

-  Troškovi puta i smještaja za organizacijski tim utrke

 

I naravno, ono najvažnije: nezaboravni doživljaj i iskustvo na ovoj egzotičnoj lokaciji otoka Paga!

....................................................................................