Continental Life on Mars IV

IZNOS I UPLATA PARTICIPACIJE/ČLANARINE

 

Startnina za sve kategorije: 180kn (80kn uplate depozita na račun organizatora + 100kn u gotovini na registracijama 27. i 28.03.)

Uplata depozita: Depozit u iznosu od 80kn mora biti vidljiv na računu organizatora najkasnije do 19.03. do 12h. Uplatom depozita sudionici osiguravaju svoj startni paket.

Zakašnjele uplate: Sudionici koji ne budu evidentirani po uplatama depozita do datuma 19.03. ne dobivaju majicu, "finišersku medalju (dobivaju zamjenska umjesto originalne) i startni broj (dobivaju zamjenski umjesto originalnog). 

 

Inozemni natjecatelji plaćaju članarinu/participaciju na dan utrke u gotovini. Puni startni paket dobivaju samo ako su se prijavili on-line do 18.03. do 12:00h!

 

Djeca, maloljetnici i osobe 60+ plaćaju samo depozit od 80 kn (bez nadoplate). Djeca do 12 godina - 2008 godište i mlađi -  ne dobivaju majice u startnom paketu (ne postoje majice dječjih veličina). Djeca do 12 godina mogu natjecati isključivo u Light kategoriji uz pratnju roditelja ili starije osobe!

 

Račun za uplatu depozita od 80kn: 

Klub pustolovnih sportova  Multisport  / Draškovićeva 23 / 10000 Zagreb
IBAN: HR3724840081107510763

Poziv na broj: Nema poziva na broj. U model upisati "00" ili "99", a za model bilo što.

OBAVEZNO je napisati ime sudionika za koga se uplaćuje depozit!
 

 

Naknadne prijave: Natjecatelji koji nisu evidentirani da su uplatili depozit od 80 kn do 18.03. do 12:00h (bez obzira da li su se do tada prijavili on-line) i inozemni natjecatelji koji nisu prijavljeni on-line zaključno sa 18.03. do 12:00h neće dobiti majicu, finišersku medalju (dobivaju zamjensku umjesto iste) i službeni startni broj (dobivaju zamjenski umjesto istog) te iznos od 180 kn participacije/članarine plaćaju na registracijama za utrku 27. ili 28.03 u Metajni.

 

Ostale važne napomene oko uplata i prijava

Povrat depozita: Nakon 18.03. se ne može zatražiti povrat depozita.

Povrat startnine nakon registracije: Nakon registracije i preuzimanja startnog broje i paketa nema povrata startnine.

Odustajanje natjecatelja koji su platili depozit: Natjecatelji koji odustanu od utrke poslije 18.03., a koji su uplatili depozit od 80kn, mogu pokupiti svoj startni paket i to isključivo na prijavama dan prije ili na dan utrke do kraja registracija/prijava (ili to može učiniti netko u njihovo ime) ili startninu mogu prebaciti na drugu osobu.

Odgađanje utrke: U slučaju odgađanja utrke na nedjelju, 29.03.ili sljedeći vikend, a zbog eventualnih loših vremenskih uvjeta ili drugih nemogućnosti, nema povrata depozita.

Otkazivanje utrke: U slučaju otkazivanja utrke zbog loših vremenskih uvjeta ili drugih nemogućnosti, nema povrata depozita, no sudionici mogu uzeti svoj startni paket.

Valjanost prijave za natjecatelji iz HR: Prijava je valjana ukoliko se sudionik 1.) prijavio do 18,03.on-line do 12:00h i 2.) uplatio depozit od 80kn, a koji mora biti vidljiv na računu organizatora do 19.03 sa imenom sudionika. Ukoliko sudionik ne zadovolji oba dva uvjeta, neće dobiti majicu, finišersku medalju (dobiva zamjenska umjesto) i startni broj (dobiva zamjenski umjesto), te ima status sudionika "naknadne prijave", no službeno se može natjecati i biti će u službenom poretku.

Valjanost prijave za inozemne natjecatelje: Prijava je valjana ukoliko je sudionik prijavljen do 18.03. do 12:00h. Svi prijavljeni poslije ovog datuma neće dobiti majicu, finišersku medalju (dobivaju zamjenska umjesto) i startni broj (dobivaju zamjesnki umjesto), te ima status sudionika "naknadne prijave", no službeno se može natjecati i biti će u službenom poretku.

Regulacija članstva/članarine: Uplatom članarine/participacije natjecatelji postaju članovi Kluba pustolovnih sportova Multisport, a uplaćeni depozit i startnina pokrivaju članarinu KPS Multisporta za mjesec ožujak / 2020.

....................................................................................

 

SUDJELOVANJE UKLJUČUJE SLJEDEĆE STAVKE:   
- Tehnička organizaciju utrke i označavanje svih trasa
- Osiguranje GSS-a
- Zemljovid / vodič za utrku
- Obrok na cilju
- Startni broj / Evidencijski karton
- Finišerske medalje
- Okrijepu na cilju
- Life on Mars majica

- On-line prijava

- Službena evidencija prolaska i mjerenje ciljnog vremena 
- Foto i video materijali sa utrke
- Paketi sponzora za pobjednike
- Medalje i poklon paketi za ženske i muške pobjednike u svim kategorijama 

- Zabavni program (koncert i DJ)