Naturel Velebit Ultra Trail 2020

IZNOS ČLANARINA/PARTICIPACIJE ZA SUDJELOVANJE:

Marathon 42km: 250kn

Sve ostale kategorije: 180kn 

 

UPLATA DEPOZITA: Kategorije Light, Active i Challenger uplaćuju 80kn depozita, a na registracijama za utrku nadoplaćuju 100kn u gotovini. Kategorije Marathon uplaćuje cjelokupan iznos. Uplate se primaju do 10.06.!

 

UPLATNI RAČUN: Biti će objavljen 20.05.2020.!

 

Djeca i maloljetnici (godište 2003 i mlađi) te osobe 60+ (godište 1960 i stariji): uplaćuju samo depozit od 80 kn i dobivaju kompletni startni paket, a ukoliko su uplatili i prijavili se on-line do 10.06. Ovo se odnosi samo na Light, Active i Challenger kategoriju i RH građane.

 

Inozemni natjecatelj: uplaćuju cijeli iznos participacije, a sukladno kategoriji. Info o plaćanju pogledajte OVDJE!

 

Naknadne prijave nakon 10.06.: Svi koji se ne prijave on-line i ne uplate članarinu/participaciju do 10.06., a u kategorijama Light, Active i Challenger mogu se prijaviti na registracijama 19.06. ili 20.06. Naknadno prijavljeni ne dobivaju majicu, startni broj (evidencijski karton umjesto) i "finishersku medalju" te plaćaju 180kn startnine. Naknadne prijave nisu moguće za marathon 42km.  

 

Napomena 1: Uplate se zatvaraju 10.06.

Napomena 2: Registracija za utrku je valjana ako sudionici zadovolje sljedeća 2 uvjeta: 1. Uplata iznosa sukladno odabranoj kategoriji do 10.06. i 2. On-line-prijavi do 10.06. Sudionici koji ne uplate i/ili se ne prijave on-line do 10.06. mogu se prijaviti naknadno na registracijama za utrku (19. ili 20.06.). Naknadno prijavljeni sudionici plaćaju participaciju na registracijama u gotovini u iznosu sukladno kategoriji te ne dobivaju majicu, djeca do 12 godina buff, obrok, "finišerski sticker" ili medalju i startni broj (evidencijski karton umjesto startnog broja).

Napomena 3: Uplatom članarine i on-line prijavom na utrku sudionici postaju članovi Kluba pustolovnih sportova Multisport, a uplaćeni iznos pokrivaju članarinu KPS Multisporta za mjesec lipanj / 2020.

 

POVRAT DEPOZITA: Nakon 10.06. nema povrata depozita, no natjecatelji koji odustano mogu pokupiti svoj startni paket i to isključivo na prijavam dan prije ili za dan utrke (ili to može učiniti netko u njihovo ime) ili svoju startninu može prenijeti na drugu osobu.

PROMJENA KATEGORIJE: U slučaju promjene kategorije na kategoriju čiji iznos startnine je niži od već uplaćenog iznosa za prijavljenu kategoriju, nema povrata razlike uplaćene startnine. Kod promjene iz niže kategorije u višu kategoriju, potrebna je nadoplata do punog iznosa  startnine kategorije na koju se želite prebaciti.

ODGAĐANJE UTRKE: U slučaju odgađanja utrke na nedjelju, 21.06. , a zbog eventualnih loših vremenskih uvjeta ili drugih nemogućnosti, nema povrata startnine, no sudionici mogu uzeti svoj startni paket.

 

OTKAZIVANJE UTRKE: U slučaju otkazivanja utrke zbog loših vremenskih uvjeta ili drugih nemogućnosti, nema povrata depozita, no sudionici mogu uzeti svoj startni paket.

 

Sudjelovanje na utrci uključuje: 
- Organizaciju utrke
- Dežurstvo Gorske službe spašavanja

- Mjerenje vremena
- Okrijepne stanice 
- Transport vreća na tranzicije za kategoriju 50 milja

- Prijevoz natjecatelja na start u Baške Oštarije (kategorija 50 milja)
- Majica ili Buff

- Startni broj

- Prolaz kroz NP Paklenicu
- Obrok na cilju (od 14:00-20:00h)
- Vodič za utrku / upute / zemljovid

- Finišerska medalja

- Prijevoz do cilja u slučaju odustajanja

- Foto i video materijali sa utrke
- Paketi sponzora za pobjednike
- Medalje i poklon paketi za ženske i muške pobjednike u svim kategorijama 

- Zabavni program (koncert i DJ)