B2B trail 2019

Svi sudionici imaju mogućnost povoljnog smještaja u hotelu Valamar Corinthia 3***, a koji je ujedno i centralno mjesto svih događanja te u hotelu Zvonimir 4**** koji se nalazi odmah pokraj hotela Corinthia. Partner utrke Valamar osigurao je svim sudionicima smještaj po vrlo povoljnim cijenama u ovom terminu, a koji uključuje noćenje sa doručkom ("švedski stol"), večeru ("švedski stol") sa uključenim pićem "selfservice" (samo u hotelu Corinthia) te korištenje unutarnjih i vanjskih bazena. Sudionici mogu birati između jednog ili dva noćenja (pogledajte pakete, što je više noćenja, cijena je niža). Više informacija o hotelu Corinthia Baška Sunny hotel by Valamar 3*** pogledajte ovdje, a o hotelu Valamar Zvonimir 4*** pogledajte ovdje. Smještaj regulira/koordinira kapetan svakog pojedinog tima, a u suradnji i korespodenciji sa organizatorima utrke. Kako se prijaviti na utrku i rezervirati smještaj pogledajte više na kliku "Upute za kapetane timova".

 

Rezervacije i raspoloživost kapaciteta: Rezervacija je važeća po uplati predračuna, a sukladno broju odabranih paketa. Smještaj je ograničen, pa je isti slobodan sve dok se kapaciteti ne popune.

 

Broj sudionika na samoj utrci:  ograničen je na 1000 sudionika.

 

B2B PRIJAVNI PAKETI ZA SUDIONIKE, NAVIJAČE I PRIJATELJE

Sudionici mogu izabrati između 4 ponuđene paketa u hotelima Corinthia Baška Sunny Hotel by Valamar 3*** (jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četverokrevetne sobe) ili Valamar Zvonimir Hotel 4**** (dvokrevetne i jednokrevetne sobe). Pakete za sve sudionike dogovaraju kapetani timova.

 

PAKET 1: Startnina B2B trail (bez noćenja)

Cijena: 195 kn (PDV uključen)

 

PAKET 2: 
- Jedno (1) noćenje sa doručkom i večerom („švedski stol“ sa uključenim pićem samo u hotelu Corinthia Baška Sunny Hotel by Valamar) u dvokrevetnim, trokrevetnim ili četverokrevetnim sobama.

- Startnina B2B trail.

Cijena paketa 2 sa hotelom Corinthia Baška Sunny hotel by Valamar 3*: 495 kn (PDV uključen)

Cijena paketa 2 sa hotelom Valamar Zvonimir 4*: 555 kn (PDV uključen)

 

PAKET 3: 
- Dva (2) noćenja sa doručkom i večerom („švedski stol“ sa uključenim pićem samo u hotelu Corinthia Baška Sunny Hotel by Valamar) u dvokrevetnim, trokrevetnim ili četverokrevetnim sobama (10.-12.05.)

- Startnina B2B trail

Cijena paketa 3 sa hotelom Corinthia Baška Sunny hotel by Valamar 3*: 755 kn (PDV uključen)

Cijena paketa 3 sa hotelom Zvonimir Valamar 4*: 885 kn (PDV uključen)

 

PAKET 4: NAVIJAČI I PRIJATELJI

Cijena jednog (1) noćenje sa doručkom i večerom u dvokrevetnim sobama: 355 kn u hotelu Corinthia Baška Sunny Hotel by Valamar 3*** / 395 kn u hotelu Zvonimir Valamar 4**** 

Cijena dva (2) noćenja sa doručkom i večerom u dvokrevtnim sobama: 650 kn u hotelu Corinthia Baška Sunny Hotel by Valamar 3*** / 735 kn u hotelu Zvonimir Valamar 4**** 

 

Jednokrevetne sobe: cijena jednokrevetnih paketa iznosi 30% na cijene paketa iz paketa 2,3 i 4.

 

Check-inn u svim hotelima: od 14:00h

Check-out u svim hotelima: od 10:00h

Pohrana prtljage: Ukoliko dođete prije svoju osobnu prtljagu možete deponirati u sprtemniku na recepciji hotela.

Presvlačenje prije i poslije utrke: Presvlačenje za utrku moguće je u svlačionicama welness centra hotela Corinthia, a kao i tuširanje poslije utrke za sve pakete.

 

STARTNINA ZA SVE SUDIONIKE UTRKE IZ PAKETA 1,2 I 3 UKLJUČUJE SLJEDEĆE:   
- Organizaciju utrke i sudjelovanje na utrci
- Zemljovid i upute
- Startni broj
- On-line prijave 
- Mjerenje vremena
- Promotivna B2B majica
- Evidencijski karton
- Okrijepna stanica za 15km
- Okrijepa na cilju (voda, izotonični napici)
- Obrok (maneštra)
- Osiguranje GSS-a 
- Dežurni liječnik
- Finišerski "sticker"
- Fotografiranje utrke
- Medalje za prva 3 mjesta u pojedinačnim M i Ž kategorijama na 6km i 15km
- Poklon paketi za prva 3 mjesta u pojedinačnim M i Ž kategorijama na 6km i 15km
- Pehar za prva 3 mjesta u kategoriji timovi

- Organizirano predavanje o preživljavanju najduže pustolovne utrke u povijesti
- Organizirana planinarska tura u nedjeljau / 8-9km, 3-4h

Napomena: Svi koji se nisu prijavili on-line do 01.05. i uplatili startninu ne dobivaju majicu u startni paket, a pošto se isti naručuju 10 dana prije sukladno broju uplaćenih startnina! 

 

 

Ostale važne napomene oko uplata i prijava

Povrat sredstava: Nakon 02.05. nema povrata sredstava za uplaćene pakete..

Odgađanje utrke: U slučaju odgađanja utrke na nedjelju, 12.05. a zbog eventualnih loših vremenskih uvjeta ili drugih nemogućnosti, nema povrata depozita.

Otkazivanje utrke: U slučaju otkazivanja utrke zbog loših vremenskih uvjeta ili drugih nemogućnosti, nema povrata depozita, no sudionici mogu uzeti svoj startni paket i koristiti sve ostale uvjete i pogodnosti.