Powerbar B2B trail 2020

SMJEŠTAJ ZA SUDIONIKE, NAVIJAČE I PRIJATELJE

Svi sudionici imaju mogućnost povoljnog smještaja u hotelu Valamar Corinthia 3***, a koji je ujedno i centralno mjesto svih događanja te u hotelima Zvonimir, Adria i Atrium (svi 4****) koji se nalazi odmah pokraj hotela Corinthia unutal resorta Valamar. Partner utrke Valamar osigurao je svim sudionicima smještaj po vrlo povoljnim cijenama u ovom terminu, a koji uključuje noćenje sa doručkom ("švedski stol"), večeru ("švedski stol") sa uključenim pićem (samo hotel Corinthia) te korištenje parkinga, unutarnjih i vanjskih bazena. Sudionici mogu birati između jednog ili dva noćenja u danom terminu. Više informacija o hotelu Corinthia Baška Sunny hotel by Valamar 3*** pogledajte ovdje, a o hotelu Valamar Zvonimir 4*** pogledajte ovdje. Smještaj regulira/koordinira kapetan svakog pojedinog tima, a u suradnji i korespodenciji sa organizatorima utrke. Kako se prijaviti na utrku i rezervirati smještaj pogledajte više na kliku "Upute za kapetane timova".

 

CIJENE SMJEŠTAJA ZA SUDIONIKE

Cijene su navedene po osobi i s uključenim PDV-om.

 

Corinthia Baška Sunny Hotel 3* 

Jedno noćenje: dvokrevetna, trokrevetna ili četverokrevetna soba / polupansion (doručak i večera sa uključenim pićem) / po osobi: 320kn 

Jedno noćenje: jednokrevetna soba soba / polupansion (doručak i večera): 395kn

 

Hoteli Valamar 4*: Zvonimir, Atrium Baška i Villa Adria 

Jedno noćenje: dvokrevetna soba polupansion (doručak i večera) / po osobi: 380kn 

Jedno noćenje: jednokrevetne sobe u hotelima 4*.nisu raspoložive.

Napomena: sva 3 navedena hotela (4*) doručak i večeru imaju u hotelu Zvonimir.

 

Broj sudionika na samoj utrci: ograničen je na 1000 sudionika

Rezervacije i raspoloživost kapaciteta: Rezervacija je važeća po uplati predračuna, a sukladno broju odabranih paketa. Smještaj je ograničen, pa je isti slobodan sve dok se kapaciteti ne popune.

 

Kontakt za rezervaciju smještaja:
E-mail: b2btrail@outdoor.hr 
Mob: 099 641 6411 / 098 819 281