Adria Spring Trail 2019

UPLATA DEPOZITA STARTNINE OD 70KN I NADOPLATA STARTNINE (100KN) NA REGISTRACIJAMA ZA UTRKU
 

Iznos participacije za sve kategorije: 170kn

Svi sudionici uplaćuju 70kn depozita zaključno sa datumom 03.04. i time osiguravaju svoj startni paket. Sudionici koji ne uplate depozit zaključno sa 05.04. neće dobiti majicu, startni broj (evidencijski karton umjesto istoga) i "finišersku" medalju.

 

UPLATNI RAČUN ZA UPLATU DEPOZITA OD 70KN:

IBAN za uplatu: HR3724840081107510763 

K.P.S.Multisport / Draškovićeva 23, 10000 Zagreb

Model / poziv na broj: U model upisati "00" ili "99". Nema poziva na broj.  Ukoliko uplata ne prolazi, u "model" i "poziv na broj" možete napisati bilo što.

OBAVEZNO: U opis plaćanja OBAVEZNO napisati IME I PREZIME osobe za koje se uplaćuje!

SKUPNE UPLATE: Ukoliko uplaćujete za više osoba, svakako uplatite jednom uplatnicom te navedite imena za koga se uplaćuje

 

Napomena 1: Uplate se zatvaraju u utorak, 05.04..

Napomena 2: Registracija za utrku je valjana ako sudionici zadovolje sljedeća 2 uvjeta: 1. Uplate iznos sukladno odabranoj kategoriji do 05.04. i 2.  On-line se prijave do 05.04. Sudionici koji ne uplate i/ili se ne prijave on-line do 05.04. mogu se prijaviti naknadno na registracijama za utrku (12. ili 13.04.). Naknadno prijavljeni sudionici plaćaju participaciju na registracijama u gotovini u iznosu od 150 kn te ne dobivaju: majicu, obrok, djeca do 12 godina buff, startni broj (evidencijski karton umjesto) i "finisherski sticker" (ili medalju).

Napomena 3: Uplatom članarine i on-line prijavom na utrku sudionici postaju članovi Kluba pustolovnih sportova Multisport, a uplaćeni iznos pokrivaju članarinu KPS Multisporta za mjesec travanj / 2019.

 

 

Djeca i maloljetnici (godište 2002 i mlađi) te osobe 60+ (godište 1959 i stariji): uplaćuju samo iznos od 70 kn i dobivaju kompletni startni paket, a ukoliko su uplatili i prijavili se on-line do 05.04. Napomena: djeca ispod 12 godina ne dobivaju majicu u startnom paketu, dobivaju buff!

 

INOZEMNI NATJECATELJI: plaćaju članarinu na registracijama za utrku (12. i 13.04.) i dobivaju kompletan startni paket ukoliko su prijavljeni on-line do 05.04. Inozemni natjecatelji koji se prijave poslije ovog datuma plaćaju 150 kn te ne dobivaju: majicu, obrok, startni broj (evidencijski karton umjesto) i "finisherski sticker" (ili medalju)

 

Naknadne prijave nakon 05.04.: Svi koji se ne prijave on-line i ne uplate članarinu/participaciju do 05.04. mogu se prijaviti na registracijama  12.04. ili 15.04. Naknadno prijavljeni plaćaju participaciju od 150 kn te ne dobivaju: majicu, obrok, startni broj (evidencijski karton umjesto) i "finisherski sticker" (ili medalju).

POVRAT DEPOZITA: Nakon 05.04. nema povrata depozita, no natjecatelji koji odustano mogu pokupiti svoj startni paket i to isključivo na prijavam dan prije ili za dan utrke (ili to može učiniti netko u njihovo ime) ili svoju startninu može prenijeti na drugu osobu.

PROMJENA KATEGORIJE: U slučaju promjene kategorije na kategoriju čiji iznos startnine je niži od već uplaćenog iznosa za prijavljenu kategoriju, nema povrata razlike uplaćene startnine. Kod promjene iz niže kategorije u višu kategoriju, potrebna je nadoplata do punog iznosa  startnine kategorije na koju se želite prebaciti.

ODGAĐANJE UTRKE: U slučaju odgađanja utrke na nedjelju, 14.04. ili sljedeći vikend, a zbog eventualnih loših vremenskih uvjeta ili drugih nemogućnosti, nema povrata startnine, no sudionici mogu uzeti svoj startni paket.

OTKAZIVANJE UTRKE: U slučaju otkazivanja utrke zbog loših vremenskih uvjeta ili drugih nemogućnosti, nema povrata depozita, no sudionici mogu uzeti svoj startni paket.

 

SUDJELOVANJE UKLJUČUJE SLJEDEĆE STAVKE:   
- Tehnička organizaciju utrke i označavanje svih trasa
- Osiguranje GSS-a
- Zemljovid / vodič za utrku
- Obrok na cilju
- Startni broj / Evidencijski karton
- Finišerske "stickerse" ili medalje
- Okrijepu na cilju
- Adria spring trail majica

- On-line prijava

- Službena evidencija prolaska i mjerenje ciljnog vremena 
- Foto i video materijali sa utrke
- Paketi sponzora za pobjednike
- Medalje i poklon paketi za ženske i muške pobjednike u svim kategorijama 

- Zabavni program (koncert, DJ)