Adventure Team building / Active holiday

TEAM BUILDING GAMES
Temelje su na natjecanju među timovima, promišljanju, strateškom planiranju i intenzivnoj komunikaciji. Polaznici programa raspoređuju se u timove i stavljaju u nesvakidašnje situacije iznenađenja koje su podijeljene na različite zadatke kroz kojih do izražaja dolazi timski rad, kreativnosti, snalažljivost i znanje. No, iznad svega, programi su i vrhunska zabava, a fizički intenzitet svake aktivnosti u potpunosti prilagođeno mogućnostima sudionika.

 

Business Expedition

Program se odlikuje se situacijama iznenađenja u kojima sudionici raspoređeni u timove kroz kontekst izazova, komunikacije i zabave samostalno strateški planiraju i provode svoj plan. Program je sastavljen od niza grupnih zadataka i vježbi u kojima aktivno sudjeluju svi članovi tima. Zadaci su osmišljeni tako da sudionici dostižu zadane ciljeve kroz odmjereno zahtjevne, sigurne i poticajne aktivnosti čija je zajednička odlika potreba za različitim oblicima međusobne suradnje kroz strukturirane vježbe i zadatke. Više o programu - klikni ovdje.

 

Business Expedition Light 
Timovi sastavljeni od 5-10 osoba moraju obići 9 radnih točaka postavljenih na kružnom poligonu, na udaljenosti od 30 do 50 metara. Na svakoj od radnih točaka postavljen je zadatak i instruktor koji uručuje, objašnjava, nadgleda provedbu i zapisuje učinak zadataka u bodovnu tablicu. Svaki od zadataka nosi određen broj bodova, sukladno vrijednostima u bodovnoj tablici. Na svakoj od točakai tim mora pokušati napraviti što bolji bodovni učinak  svakog pojedinog zadatka. Pobjeđuje tim koji je skupio najviše bodova nakon što je obišao sve točke. Više o programu - klikni ovdije!


Mission: Revolution  
Cilj programa je da tim u ograničenom vremenu na temelju danih parametara, informacija, ponuđenih mogućnosti i kombinacija što učinkovitije ispuni svoju misiju i oslobodi zatvorenike s kojima može pokrenuti revoluciju. Tim koji uspije zadovoljiti temeljne uvjete, ispunjava cilj misije, dok tim koji uz temeljne uvjete završi misiju sa najboljim učinkom pobjeđuje u igri. Program se odlikuje strateškim pristupom i razmišljanjem, komunikacijom i intenzivnom suradnjom unutar tima. Sastavljen je od niza iznenađenja, grupnih zadataka i vježbi u kojima aktivno sudjeluju svi članovi tima. Program unapređuje efikasnost komuniciranja i zajedničkog rješavanja problema na korporativnoj, timskoj i individualnoj razini. Više o programu - klikni ovdije!

Hollywood
Sudionici raspoređeni u timove imaju zadatak da u ograničenom vremenskom periodu uz stručnu i logističku podršku i detaljne upute snime filmski uradak u trajanju od 5 do 7 minuta. Timovi sami organiziraju čitav proces te odlučuju o žanru filma, temi, radnji, biraju redatelja, scenarista, uloge, scenografa, snimatelja, pišu dijaloge i knjigu snimanja. Kung-fu, horror, sapunica, ljubavna drama, reklama ili skeč - samo su neki od niza žanrova i tema koje mogu biti predložak za film. Poslije završetka programa svi finalni uradci  prikazuju se na velikom platnu, a pojedina djela  nagrađuju se Oscarima. Više o programu - klikni ovdje!

Beach Expedition
Timovi sastavljeni od 5-10 osoba moraju obići desetak radnih točaka postavljenih na poligonu na plaži. Na svakoj od radnih točaka postavljen je zadatak i instruktor koji uručuje, objašnjava, nadgleda provedbu i zapisuje učinak zadataka u bodovnu tablicu. Svaki od zadataka nosi određen broj bodova, sukladno vrijednostima u bodovnoj tablici. Na svakoj od točaka tim mora pokušati napraviti što bolji bodovni učinak  svakog pojedinog zadatka. Pobjeđuje tim koji je skupio najviše bodova nakon što je obišao sve točke. Program se odigrava na plaži i uključuje zadatke vezane uz more, kao što je ronjenje, plivanje, skakanje u vodu, sastavljanje splavova i slično. Više o programu - klikni ovdje!

Bijeg iz Alcatraza
Strateška igra u kojoj sudionici raspoređeni u timove kroz kontekst izazova, iznenađenja i zabave samostalno strateški planiraju i provode svoj plan u djelo. Cilj programa je da tim u ograničenom vremenu na temelju zadanih parametara, informacija, ponuđenih mogućnosti i kombinacija što učinkovitije ispuni svoju misiju i pokuša pobjeći s dobro čuvanog otoka. Tim koji uspije zadovoljiti temeljne uvjete ispunjava cilj misije, dok tim koji uz temeljne uvjete završi misiju  s najboljim učinkom pobjeđuje u igri. Program se odlikuje strateškim pristupom i razmišljanjem, komunikacijom i intenzivnom suradnjom unutar tima. Sastavljen je od niza iznenađenja, grupnih zadataka i vježbi u kojima aktivno sudjeluju svi članovi tima. Program unaprjeđuje efikasnost komuniciranja i zajedničkog rješavanja problema na korporativnoj, timskoj i individualnoj razini. Više o programu - klikni ovdje!

Kreativna olimpijada
Timovi sastavljeni od 6-9 osoba moraju obići 6 radnih točaka postavljenih na kružnom poligonu, na udaljenosti od 30 do 50 metara. Na svakoj od radnih točaka postavljen je zadatak i instruktor koji uručuje, objašnjava, nadgleda provedbu i zapisuje učinak zadataka u bodovnu tablicu. Svaki od zadataka nosi određen broj bodova, sukladno vrijednostima u bodovnoj tablici. Na svakoj od točaka tim mora pokušati napraviti što bolji bodovni učinak  svakog pojedinog zadatka. Pobjeđuje tim koji je skupio najviše bodova nakon što je obišao sve točke. Više o programu - klikni ovdije!

Grad budućnosti

Sudionici podijeljeni u timove od pet do deset osoba imaju zadatak sagraditi Grad budućnosti. Svaki tim dobiva zadatak da u zadanom vremenu i uz ograničene materijalne resurse izgradi određenu gradsku četvrt grada budućnosti. Finalni uradci pojedinog tima slažu se, usklađuju i integriraju zajedno sa uradcima ostalih timova u jedinstvenu funkcionalnu i kompaktnu cjelinu, koja treba zadovoljiti zamisli sudionika i potrebe svojih budućih građana. Kroz projekt se treba pokušati kreirati okruženje koje će zadovoljiti kvalitetu života, vodeći računa o tome da se sve pojedine četvrti integriraju u jedinstvenu cjelinu loka ima realnu primjenjivost, što predstavlja izazov za svakog sudionika projekta. Na kraju slijedi prezentacija čitavog projekta te ocjenjivanje od strane stručnog žirija. Više o programu - klikni ovdje!

Poslovni centra iz snova

Sudionici podijeljeni u timove od 5-10 osoba imaju zadatak izgraditi Poslovni centar snova. Svaki tim dobiva zadatak da u zadanom vremenu i uz ograničene materijalne resurse napravi određeni dio ili dijelove budućeg Poslovnog centra snova. Finalni uradci pojedinog tima slažu se, usklađuju i integriraju zajedno s uradcima ostalih timova u jedinstvenu funkcionalnu i kompaktnu cjelinu koja treba zadovoljiti zamisli sudionika i potrebe zaposlenika. U projektu treba pokušati kreirati radno okruženje po mjeri zaposlenika, zadovoljiti kvalitetu života i povećati poslovnu učinkovitost, vodeći računa o stvarnoj mogućnosti primjene projekta što predstavlja izazov za svakog poslodavca, zaposlenika i projektanta. Na kraju slijedi prezentacija čitavog projekta te ocjenjivanje od strane stručnog žirija. Više o programu - klikni ovdje!

Urban Expedition  
Kroz različite discipline i zadatke u programu se koriste pojedini resursi grada ili mjesta, od povijesno-kulturnih destinacija, sportsko-rekreacijskih i trgovačkih centara i najpopularnijih destinacija zabave i noćnog života. U programu ne pobjeđuje najbrži već najsnalažljiviji tim.

Indoor radionice  
Rezervna varijanta u slučaju lošeg vremena i nemogućnosti da se programi provode na otvorenome. Ovaj program sadrži mnogo zanimljivih i zabavnih zadataka i igara u kojima se razvija komunikativnost, strateško razmišljanje, timski rad i kreativne sposobnosti. Više o programu - klikno ovdje!